ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Άρπαξε τον Ντανζούμα μέσα από τα χέρια της Έβερτον

Ο Αρνάουτ Ντανζούμα με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ σε ματς του Europa Conference League | 27 Οκτωβρίου 2022
Ο Αρνάουτ Ντανζούμα με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ σε ματς του Europa Conference League | 27 Οκτωβρίου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Σε μία σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η Τότεναμ καθώς έκλεισε το deal με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Αρνάουτ Ντανζούμα, καταφέρνοντας μάλιστα να τον πάρει μέσα από τα χέρια της Έβερτον.

Τα τελευταία 24ωρα φαντάζουν εφιαλτικά για την Έβερτον και τα "χτυπήματα" για τους οπαδούς της έρχονται το ένα μετά το άλλο. Πρώτα ήρθε η ήττα με 2-0 από την Γουέστ Χαμ το Σάββατο που την έριξε στην 19η θέση της Premier League, ακολούθησαν οι αρκετές αρνητικές απαντήσεις που έχει λάβει από προπονητές για να διαδεχτούν στον πάγκο της τον Φρανκ Λάμπαρντ, ενώ το τελευταίο χαστούκι στους μπλε του Λίβερπουλ δόθηκε μέσω μίας επικείμενης μεταγραφής της... Τότεναμ.

Ο λόγος για τη διαφαινόμενη συμφωνία της Τότεναμ με τον Αρνάουτ Ντανζούμα, με τον 25χρονο Ολλανδό εξτρέμ της Βιγιαρεάλ να έχει συμφωνήσει με την Έβερτον το περασμένο Σαββατοκύριακο και όλοι να τον περιμένουν την Τρίτη (24/01) στο Λίβερπουλ για να υπογράψει στα ζαχαρωτά, για να έρθει όμως ανατροπή της κατάστασης και αλλαγή του δρομολογίου του παίκτη.

Και αυτό γιατί στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε στο παρά πέντε η Τότεναμ και όχι μόνο μπήκε σφήνα (είχε περάσει από ιατρικά για λογαριασμό της Έβερτον, με τον Λάμπαρντ να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη συμφωνίας) αλλά κατάφερε να κάνει το κόλπο γκρόσο, με τα σπιρούνια να κλειδώνουν το deal με την Βιγιαρεάλ για το δανεισμό του και τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την αγγλική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφοςς, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία Τότεναμ - Βιγιαρεάλ για τον Ντανζούμα έκλεισε οριστικά και ο Ολλανδός εξτρέμ είναι καθοδόν προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει στους Λονδρέζους.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ