ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Μειώθηκε η ποινή του Ντιν και παίζει κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Ο Λούκας Ντιν σε αγώνα της Έβερτον κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League
Ο Λούκας Ντιν σε αγώνα της Έβερτον κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League ALEX PANTLING/POOL VIA AP

Ανακουφισμένος μπορεί να αισθάνεται ο Κάρλο Αντσελότι καθώς, η ποινή του Λούκας Ντιν για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την Σαουθάμπτον, έπεσε από τις τρεις στην μία αγωνιστική.

Το κυριακάτικο ματς στο "Σεντ Μέρις" ήταν σκέτη καταστροφή για την Έβερτον. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα απέναντι στην Σαουθάμπτον για την 6η αγωνιστική της Premier League και απέκτησε συγκάτοικο στο ρετιρέ της βαθμολογίας την γειτόνισσά της Λίβερπουλ ενώ παράλληλα έχασε και έναν παίκτη της.

Ο λόγος για τον Λούκας Ντιν, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για το δυνατό φάουλ που έκανε από πίσω στον Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς στο 72ο λεπτό του ματς και τιμωρήθηκε αρχικά με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό.

Το ευχάριστο νέα για τα ζαχαρωτά ήρθε πάντως δύο ημέρες μετά τον αγώνα, αφού συνεδρίασε η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και εξέτασε τη συγκεκριμένη φάση (σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Έβερτον με κύριο εκφραστή τον Κάρλο Αντσελότι), για να αποφασίσει τελικά να μειώσει την ποινή του Γάλλου μπακ από τρεις σε μία αγωνιστική.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ντιν θα χάσει μόνο το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την Νιούκαστλ εκτός έδρας αλλά θα είναι εκ νέου διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γκούντισον Παρκ", στις 7 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ