PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Λίβερπουλ: Εμετική χειρονομία οπαδού των γηπεδούχων για τους νεκρούς του Χίλσμπορο

Έβερτον - Λίβερπουλ: Εμετική χειρονομία οπαδού των γηπεδούχων για τους νεκρούς του Χίλσμπορο

Οπαδός της Έβερτον αποχώρησε απογοητευμένος από το "Γκούντισον Παρκ" και απευθυνόμενος στους οπαδούς της Λίβερπουλ, έκανε εμετική χειρονομία, χλευάζοντας τους νεκρούς του Χίλσμπορο.

Η απογοήτευση για μια ήττα της ομάδας σου, δεν μπορεί να δικαιολογεί τα πάντα. Σίγουρα όχι ο χλευασμός σε ανθρώπους που έχασαν τόσο άδικα και επώδυνα τη ζωή τους. Οπαδός της Έβερτον, επειδή η ομάδα του συνετρίβη από τη συμπολίτισσα Λίβερπουλ με 4-1 στο Γκούντισον Παρκ στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, θεώρησε πως μπορούσε να... πικάρει τους φίλους των ρεντς με αναφορά στους νεκρούς του Χίλσμπορο. Φεύγοντας από το γήπεδο, εκανε εμετική χειρονομία, δείχνοντας ότι σπρώχνει με τα χέρια, θέλοντας να θυμίσει τον τρόπο που έχασαν τη ζωή τους 96 άνθρωποι στις 15 Απριλίου 1989.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ