ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Ισχυρός υποψήφιος για τον πάγκο ο Βίτορ Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο του Europa League
Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο του Europa League EUROKINISSI

Ο τέως προπονητής της Φενέρμπαχτσε και άλλοτε του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, εμφανίζεται πλέον ως πολύ δυνατός υποψήφιος για να μετακομίσει στην Premier League και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας η Έβερτον έκανε γνωστό πως ο Ντάνκαν Φέργκιουσον θα έχει το ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή για τα προσεχή ματς, λίγες ημέρες μετά από την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ, όμως η νέα ήττα -αυτή τη φορά από την Άστον Βίλα που την έριξε στην 16η θέση και την έφερε ακόμα πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού- αύξησε σημαντικά την πίεση στους διοικούντες τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Πίεση που έχει να κάνει με την πρόσληψη μόνιμου προπονητή, με τα ονόματα των Γουέιν Ρούνεϊ, Φρανκ Λάμπαρντ, Νίκο Κόβατς, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Φάμπιο Καναβάρο να φιγουράρουν τα τελευταία 24ωρα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των μπλε του Λίβερπουλ αλλά ένα νέο όνομα να αναδύεται στην επιφάνεια το απόγευμα της Κυριακής (23/1).

Αυτό είναι του Βίτορ Περέιρα, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει με δημοσίευμά της πως ο Πορτογάλος, πρόσφατα απολυθέντας από την Φενέρμπαχτσε, είναι πλέον πολύ δυνατός υποψήφιος για να πάρει το χρίσμα μαζί με τα κλειδιά των αποδυτηρίων του Γκούντισον Παρκ.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, ο Πορτογάλος, που έχει περάσει και από το ελληνικό πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας νταμπλ με τον Ολυμπιακό στο φινάλε της σεζόν 2014-15, πέρασε από συνέντευξη και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, με τον μεγαλομέτοχο της Έβερτον, Φαράντ Μοσίρι, να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πρόσληψής του.

"Στο παρελθόν είχε απασχολήσει και τις Τσέλσι και Άρσεναλ", αναφέρει η Daily Mail, που υπογραμμίζει πως οι εννέα τίτλοι που έχει στο προπονητικό παλμαρέ του ο Φερέιρα, έχουν παίξει το ρόλο τους ώστε οι άνθρωποι της Έβερτον να τον βλέπουν με πολύ καλό μάτι ως υποψήφιο διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ