ΠΑΟΚ

Εβδομάδα ανακοινώσεων

Εβδομάδα ανακοινώσεων
Ζαγορακης

Εβδόμαδα ανακοινώσεων είναι αυτ'η που διανύουμε για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς

Η αρχή μπορεί να είχε με τους Βραζιλιάνους Άλαν και Μπαϊάνο μαζί με τον Μπρέγκου και πλέον αναμένεται να υπάρξει συνέχεια. Λάμπρος Βαγγελής, Δημήτρης Ορφανός και Παναγιώτης Γλύκος όπως όλα δείχνουν θα πάρουν την σκυτάλη.
Ο Βαγγελής όπως είναι γνωστό έχει ήδη συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο δύο χρόνων και απομένει μόνο να πέσουν οι υπογραφές.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ορφανό που θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά από 6,5 χρόνια υπογράφοντας επίσης συμβόλαιο για δύο χρόνια ενώ δεν αποκλείεται απλώς νωρίτερα να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις.
Το ίδιο εύκολη και τυπικής διαδικασίας φαίνεται πως είναι και η περίπτωση του Γλύκου, του 21χρονου τερματοφύλακα που την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Όσον αφορά τον Ζήση Βρύζα; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει αυτός προβλέπει ότι μέσα στην εβδομάδα ο έμπειρος διεθνής θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ και θα υπογράψει το συμβόλαιο του διάρκειας ενός έτους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Βρύζα είναι καθαρά τυπικής διαδικασίας μετά την προφορική συμφωνία στην οποία έχει έρθει με τον Θόδωρο Ζαγοράκη ενώ μετά το τέλος της προσεχής αγωνιστικής περιόδου αναμένεται και να κλείσει την πετυχημένη πολυετή καριέρα του.

Κι αν κάπως έτσι έχουν οι παραπάνω τέσσερις περιπτώσεις στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι θέλοντας και μη να κάνουν υπομονή σε αυτή του Βασίλη Λάκη. Υπομονή στο εξής. Να μείνει πρώτα ελεύθερος από την ΑΕΚ ώστε στη συνέχεια να γίνει κάτοικος Τούμπας μετά από αμοιβαία επιθυμία που έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ του ιδίου και του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όσο για αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η περίπτωση απόκτησης του Λάκη δεν συνδέεται με οποιαδήποτε σενάριο ανταλλαγής με τον Νίκο Αραμπατζή αφού πολύ απλά δεν υπάρχει πρόθεση παραχώρησης του από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι έχουν λοιπόν τη στιγμή αυτή οι προθέσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα με δεδομένο ότι η πρώτη για τη νέα χρονιά έχει οριστεί στις 9 Ιουλίου, την επόμενη δηλαδή Δευτέρα. Από εκεί και πέρα στόχος τόσο του Θοδωρή Ζαγοράκη όσο και του Γιώργου Παράσχου είναι να γίνουν δυο ή και τρεις ακόμα κινήσεις που θα προσφέρουν ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα με κανέναν στον ΠΑΟΚ να μην σκέφτεται για μεταγραφές εντυπώσεων.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει βιασύνη, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και τα 250.000 ευρώ από την Μπόχουμ για την μεταγραφή του Μάρτσιν Μίετσελ, ενώ ο "Τεό" έχει το μυαλό του και στο τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα της ρύθμισης των χρεών. Για τις 18:00 εξάλλου έχει προγραμματισθεί συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους επικεφαλείς των οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας όπου θα τους γίνει μία πρώτη ενημέρωση για την φιλοσοφία, τις προθέσεις και τους στόχους της νέας διοίκησης με επικεφαλή τον Θοδωρή Ζαγοράκη.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ