UEFA

European Super League: Δύο διαφορετικές τιμωρίες εξετάζει η UEFA για τους 12 αποστάτες

Real Madrid's Karim Benzema reacts during the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015.  (AP Photo/Oscar del Pozo)
Real Madrid's Karim Benzema reacts during the Champions League second leg semifinal soccer match between Real Madrid and Juventus, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, May 13, 2015. (AP Photo/Oscar del Pozo) @ 2017 OSCAR DEL POZO/ASSOCIATED PRESS

Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους αναμένεται να έχουν διαφορετική τιμωρία από την UEFA σύγκριση με τις άλλες ομάδες που πήραν μέρος στην European Super League, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν αποχωρήσει από την European Super League, της οποίας ήταν 12 τα ιδρυτικά μέλη την Κυριακή, όμως αυτό φαίνεται πως δεν θα είναι αρκετό για να αποφύγουν τις κυρώσεις της UEFA.

Παίζει άλλωστε σημαντικό ρόλο το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει σταθερή στις θέσεις της, όπως έχει φανεί από τη μετωπική σύγκρουση που επέλεξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ και η Γιουβέντους του Αντρέα Ανιέλι εμφανίζεται να είναι συντονισμένη στην ίδια συχνότητα με τους μερένγκες.

Οι δύο αυτοί σύλλογοι είναι μάλιστα σύμφωνα με τον Τανκρέντι Παλμέρι μέσα σε δίνη κυκλώνα και θα έχουν άλλη -χειρότερη- αντιμετώπιση σε σύγκριση με την πλειοψηφία των ομάδων της Super League, την ώρα που είναι σε εξέλιξη για αυτόν ακριβώς το σκοπό η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

"Η UEFA προσανατολίζεται να λάβει δύο διαφορετικά είδη δράσης απέναντι στους 12 συλλόγους της Super League: αυτή απέναντι στους 8 συλλόγους που αποχώρησαν άμεσα θα είναι διαφορετική σε σύγκριση με αυτήν κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Η θέση των Μπαρτσελόνα και Μίλαν παραμένει ασαφής", αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι, που είχε αποκαλύψει νωρίτερα μέσα στην ημέρα την επιθυμία ανθρώπων της UEFA για μονοετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό τόσο των μερένγκες όσο και των μπιανκονέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2017 Oscar del Pozo/Associated Press

TAGS UEFA EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ