EUROPA LEAGUE

Europa League: Έρευνα της UEFA για τις αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ στον τελικό

Ο Άντονι Τέιλορ στη διάρκεια του τελικού του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα
Ο Άντονι Τέιλορ στη διάρκεια του τελικού του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η UEFA διεξάγει έρευνα για τις αποφάσεις του Άντονι Τέιλορ στον τελικό της Ρόμα με τη Σεβίλλη στη Βουδαπέστη που προκάλεσαν τις αντιδράσεις των Ρωμαίων. Πιθανή η μη συμμετοχή του Άγγλου διαιτητή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι αντίστοιχης εμβέλειας.

Η Ρόμα και ο Ζοζέ Μουρίνιο είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή του τελικού του Europa League, Άντονι Τέιλορ, στον οποίο θριάμβευσε για άλλη μια χρονιά η Σεβίλλη.

Δημοσίευμα της Corriere dello Sport αναφέρει ότι η UEFA διενεργεί έρευνα για τις αποφάσεις του Άγγλου διαιτητή, μαζί με αυτή που διεξάγει για όσα έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να μη σφυρίξει ξανά μεγάλο παιχνίδι, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ρομπέρτο Ροσέτι, δίχως όμως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τέιλορ σε αυτό το ματς έδωσε 14 κίτρινες κάρτες, ανέτρεψε μια απόφαση για πέναλτι και απέρριψε άλλη μια. Και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα για τις αποφάσεις του.

TAGS EUROPA LEAGUE ΣΕΒΙΛΛΗ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ