CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Άλκμααρ και Βιγιαρεάλ πέρασαν στους ομίλους

Europa Conference League: Άλκμααρ και Βιγιαρεάλ πέρασαν στους ομίλους
YOUTUBE

Η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου έκανε το 2/2 απέναντι στη Ζιλ Βισέντε και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa Conference League. Η Βιγιαρεάλ νίκησε κι εκτός έδρας τη Χάιντουκ.

Η Άλκμααρ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στη Ζιλ Βισέντε ούτε στην Πορτογαλία και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa Conference League. Το 2-1 της Πέμπτης προστέθηκε στο 6-0 της προηγούμενης εβδομάδας, έστω κι αν ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν βρήκε δίχτυα.

Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε για 73 λεπτά και είχε συμμετοχή σε πολλές επιθέσεις των Ολλανδών, αλλά τα γκολ σημειώθηκαν από τους Χακόν Εβγέν και Τιγιάνι Ρέιντερς μέσα σε τρία λεπτά στο 2ο μέρος (μείωσε ο Χουάν Μποσέλι στο τέλος). Ο Παντελής Χατζηδιάκος είχε βγει από τον αγώνα οκτώ λεπτά νωρίτερα.

Η Βιγιαρεάλ είχε επιβληθεί με 6-2 της Χάιντουκ και ολοκλήρωσε την πανηγυρική πρόκριση με το 2-0 στο Σπλιτ. Τα γκολ των Πεδράθα και Σάμουελ Τσουκουέζε έδωσαν τη νίκη στο "κίτρινο υποβρύχιο". Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ήταν εκτός αποστολής για τους Κροάτες.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στο κύριο μονοπάτι

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στο μονοπάτι των πρωταθλητών

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων στο κύριο μονοπάτι

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων στο μονοπάτι των πρωταθλητών

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ