CONFERENCE LEAGUE

Europa Conference League: Η Φιορεντίνα απέκλεισε την Τβέντε του Τζόλη στα playoffs, πέρασε κι η Γουέστ Χαμ

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Τβέντε
Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Τβέντε PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Φιορεντίνα άντεξε στην Ολλανδία κόντρα στην Τβέντε του Χρήστου Τζόλη και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa Conference League. Η Γουέστ Χαμ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στη Βίμποργκ ούτε στη Δανία.

Η Τβέντε είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 7 λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Πιέτρο Τερατσίνο έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Τζόσουα Μπρένετ, κράτησε το 0-0 και σε συνδυασμό με το 2-1 της Τοσκάνης, έστειλε τη Φιορεντίνα στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Ο αγώνας περιελάμβανε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες ήταν ανίκητοι. Ο Χρήστος Τζόλης πέρασε στον αγώνα στο 67' για τους Ολλανδούς και είχε ένα καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο Τερατσίνο. Στο 87' αποβλήθηκε ο Ιγκόρ για τους "βιόλα" και οι γηπεδούχοι τους έκλεισαν στην περιοχή τους για τις καθυστερήσεις, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στη Δανία, η Γουέστ Χαμ καθάρισε ξανά εύκολα τον αγώνα με αντίπαλο τη Βίμποργκ, αυτήν τη φορά με 3-0. Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα βρήκε ξανά δίχτυα, ενώ του... συμπαραστάθηκαν οι Σαΐντ Μπενραχμά και Τόμας Σούτσεκ, στέλνοντας τους Άγγλους πανηγυρικά στη φάση των ομίλων.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στο κύριο μονοπάτι

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στο μονοπάτι των πρωταθλητών

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων στο κύριο μονοπάτι

Τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων στο μονοπάτι των πρωταθλητών

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ