ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Euro... μέσω Ισραήλ

Euro... μέσω Ισραήλ
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ισραήλ ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου και να παραμείνει το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2012.

Η σημερινή μας αντίπαλος παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την Εθνική μας έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Ο Φερνάντο Σάντος, δεν κρύφτηκε κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου και ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη, ώστε να μειώσουν σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης των Ισραηλινών.

" Το Ισραήλ είναι καλή και δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες και έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά έχουμε ένα στόχο, τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι, για να τον πετύχουμε", ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η τελευταία προπόνηση τη Εθνικής δεν έκρυβε κάποια έκπληξη από πλευράς Σάντος, όσον αφορά την 11αδα του αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός φανέρωσε τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα με τον Γιάννη Ζαραδούκα, να αποτελεί την βασική επιλογή του για την θέση του αριστερού μπακ.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Σηφάκης πιθανότατα θα υπερασπιστεί την ελληνική εστία, ο Τοροσίδης δεξί μπακ ενώ οι Αβραάμ και Κυριάκος Παπαδόπουλος θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Καφές, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα σρελεχώσουν οι Σαμαράς, Νίνης και Σαλπιγγίδης.

Η Εθνική ομάδα έχει δείξει σταθερότητα μέχρι σήμερα στα προκριματικά καθώς δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Στην προηγούμενη αναμέτρηση με το Ισραήλ εκτός έδρας η Ελλάδα είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 με γκολ του Φάνη Γκέκα στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2010.

Τη συμπαράσταση περίπου 80 φιλάθλων της θα έχει η "γαλανόλευκη" καθώς τόσοι υπολογίζονται ότι θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα.

Η Βαθμολογία

1. ΕΛΛΑΔΑ 14
2.Κροατία 13
3.Ισραήλ 13
4.Γεωργία 9
5.Λετονία 4
6.Μάλτα 0


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ