ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Το πλασέ που έκανε τη διαφορά

Ο Γιαμάλ στο Ισπανία - Κροατία
Ο Γιαμάλ στο Ισπανία - Κροατία AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λαμίν Γιαμάλ ξεχώρισε στην τιτανομαχία της Ισπανίας με τη Γαλλία, χάρη σε ένα πλασέ έξω από την περιοχή. Το γκολ που άλλαξε τα πάντα και έστειλε τη "ρόχα" στον τελικό του Euro 2024.

Αν η Ισπανία καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο στο Euro 2024, τότε ο Λαμίν Γιαμάλ θα πάρει το βραβείο του MVP στο σπίτι του. Κοινώς, η φετινή διοργάνωση θα μνημονεύεται ως αυτή που εμφανίστηκε στο ευρύ (μεγάλο) κοινό με τη φανέλα της Ισπανίας και έκανε τη διαφορά. Επί της ουσίας μπορεί να γίνει το πρόσωπο της "ρόχα" -αν δεν έχει ήδη γίνει.

Απέναντι στη Γαλλία έκανε ξανά εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου. Τόσο στο κομμάτι της απειλής από τα άκρα όσο και στην ουσία του πράγματος. Το γκολ που σημείωσε άλλωστε καταγράφεται ήδη ως το πιο εντυπωσιακό στη φετινή διοργάνωση, πάνω κι από το ψαλίδι του Τζουντ Μπέλιγχαμ απέναντι στην Σλοβακία στη φάση των "16".

Η έμπνευση και η άρτια εκτέλεση τον κατέταξαν ήδη στην κορυφή της λίστας με τους πιο επιδραστικούς παίκτες στη φετινή διοργάνωση, ειδικά από την στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει κάτι που θα το θυμούνται οι φίλοι της Γαλλίας.

Αν μη τι άλλο, με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα μόλις δύο παίκτες καταγράφονται ως σταθερά καλοί και ουσιαστικοί για την ομάδα τους: o Λαμίν Γιαμάλ και ο Κόντι Χάκπο -ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι λίγο πιο πίσω.

Το θέμα είναι ποιος από τους άλλους δύο θα βρεθεί απέναντί του, το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να διεκδικήσει εν τέλει τον τίτλο του MVP, που -τη δεδομένη χρονική στιγμή- είναι στα χέρια του (οσονούπω) 17χρονου εξτρέμ της Ισπανίας.

Με τέτοια γκολάρα όμως, πώς να τον ανταγωνιστούν; Το Euro 2024 μοιάζει να είναι η διοργάνωσή του!

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ