EURO 2024

Euro 2024, Ολλανδία - Αγγλία: Τα Highlights της σπουδαίας νίκης της Αγγλίας απέναντι στην Ολλανδία

England's Harry Kane celebrates in the arms of teammate Ollie Watkins at the end of a semifinal match between the Netherlands and England at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Wednesday, July 10, 2024. England won 2-1. (AP Photo/Martin Meissner)
Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Εθνικής Αγγλίας. @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Δείτε τα highlights από την τεράστια νίκη της Αγγλίας με αντίπαλο την Ολλανδία, χάρις στην οποία τα Τρία Λιοντάρια πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του Euro.

Η Αγγλία είναι εκείνη που πήρε την σπουδαία νίκη με 1-2 στον ημιτελικό απέναντι στην Ολλανδία χάρις στο εξαιρετικό τέρμα του Γουάτκινς λίγα λεπτά πριν από την λήξη της αναμέτρησης, με το οποίο τα Τρία Λιοντάρια προκρίθηκαν στον τελικό του Euro, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία στις (14/7).

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ