EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία - Κροατία: Ο Πέτκοβιτς σκόραρε με τη δεύτερη μετά το άστοχο πέναλτι αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Πέρισιτς είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή

Η φάση για την οποία ακυρώθηκε το γκολ της Κροατίας κόντρα στην Ισπανία
Η φάση για την οποία ακυρώθηκε το γκολ της Κροατίας κόντρα στην Ισπανία PRINT SCREEN

Στο 80' η Κροατία έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει κόντρα στην Ισπανία με τον Πέτκοβιτς αρχικά να αστοχεί σε πέναλτι και εν συνεχεία παρά το γεγονός πως έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στην επαναφορά αυτό ακυρώθηκε καθώς ο Πέρισιτς είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή.

Η Κροατία έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ κόντρα στην Ισπανία όταν στο 80' κέρδισε πέναλτι με τον Ρόδρι να ανατρέπει τον Πέρισιτς. Ο Πέτκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δεξιά με τον Ουνάι Σιμόν να αποκρούει εντυπωσιακά, ο Πέρισιτς έγινε κάτοχος της μπάλας και την γύρισε στον Πέτκοβιτς που την έστειλε στα δίχτυα.

Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε μετά τη χρήση του VAR καθώς ο Πέρισιτς είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή της Ισπανίας με αποτέλεσμα να μείνει το σκορ στο 3-0 υπέρ των Ισπανών.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ