ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Η Γερμανία έχει αρχίσει να το πιστεύει...

Euro 2024: Η Γερμανία έχει αρχίσει να το πιστεύει...
AP PHOTO / THEMBA HADEBE

Η Γερμανία έκανε το 2/2 στη φάση των ομίλων του Euro 2024, ανέβασε ακόμη περισσότερο τα επίπεδα ενθουσιασμού στους φίλους της και δείχνει ικανή να τους δώσει ακόμη μεγαλύτερες χαρές τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά από τις μαζεμένες αποτυχίες (τεράστιες κιόλας) των τελευταίων ετών, η Γερμανία δείχνει ίσως για πρώτη φορά τόσο έτοιμη να πετύχει κάτι σπουδαίο σε μεγάλη διοργάνωση. Το 2/2 στη φάση των ομίλων δεν προέκυψε ακριβώς από το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και την καθολική υπεροχή, τη βοηθάει όμως να χτίσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή της. Κάτι που μοιάζει το πιο σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς πώς έφτασε αυτή η ομάδα στην τελική φάση του Euro 2024.

Με γκρίνια, με αμφισβήτηση, με απογοήτευση. Ακόμη και με συζήτηση περί άμεσης αντικατάστασης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μερικές μόνο εβδομάδες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Euro 2024.

Σε πρώτη φάση, όλα δείχνουν να λειτουργούν υπέρ της "μανσάφτ". Σε όλα τα επίπεδα. Από την αστοχία των αντιπάλων (σ.σ.: η Ουγγαρία έχασε δύο πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος) και την εντυπωσιακή ετοιμότητα του Μάνουελ Νόιερ ως την αποτελεσματικότητα και την ετοιμότητα για... εκτέλεση του Τζαμάλ Μουζιάλα, ο οποίος -επί της ουσίας- ηγείται της φετινής προσπάθειας.

Η ανάγκη που υπάρχει για μια μεγάλη στιγμή στο Euro 2024 αποτυπώθηκε ανάγλυφα κι από την έκταση των πανηγυρισμών μετά από το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία. Με φωνές, με τραγούδια, με... κορναρίσματα.

Όχι, η Γερμανία δεν μίκρυνε ξαφνικά τόσο πολύ που γιορτάζει σαν τίτλο το 2/2 σε έναν -κακά τα ψέματα- εύκολο όμιλο. Απλά απέκτησε ξανά το δικαίωμα στο όνειρο και την αίσθηση πως μπορεί να τα καταφέρει. Με μικρά, αλλά σταθερά βήματα. Με ανάκτηση της πίστης και αφοσίωση σε αυτό που είναι ο μεγάλος στόχος: η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ