ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Αυτοί που θέλουν να το πάνε όσο πάει...

Euro 2024: Αυτοί που θέλουν να το πάνε όσο πάει...
AP PHOTO / MATTHIAS SCHRADER

Η Δανία κι η Σλοβενία προσέφεραν μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση στη Στουτγάρδη, με το γήπεδο να γεμίζει και τους φίλους αμφοτέρων να έχουν τη διάθεση να μείνουν στη Γερμανία όσο περισσότερο χρειαστεί.

Αντικειμενικά, το παιχνίδι της Δανίας με την Σλοβενία δεν συγκαταλέγεται στα πλέον εμπορικά του Euro 2024. Τουλάχιστον στα χαρτιά, γιατί στην πράξη ήταν ένα από τα ομορφότερα των πρώτων ημερών της διοργάνωσης. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο (η Δανία περισσότερο στο πρώτο μέρος, η Σλοβενία στο δεύτερο), δεν κρύφτηκαν πίσω από την μπάλα και επέτρεψαν σε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες της Arena Stuttgart να φύγουν γεμάτοι από αυτό που είδαν.

Κι αν τις προηγούμενες ημέρες στην Στουτγάρδη μάς είχε δημιουργηθεί η αίσθηση πως η Σλοβενία θα κάνει... περίπατο στις εξέδρες, αποδείχθηκε τελικά πως η Δανία είχε πολύ πιο ισχυρή παρουσία (σχεδόν τα 2/3 της Arena Stuttgart). Από ένα σημείο κι έπειτα όμως, όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο φινάλε κι η Σλοβενία πίεζε για την ισοφάριση, οι άσπρες φανέλες στις εξέδρες ακούγονταν πιο πολύ.

Μόλις δε, μπήκε το γκολ της ισοφάρισης, όλα άλλαξαν. Κι έδωσαν στον Άντραζ Σπόραρ, τον Άνταμ Τσέριν και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς την αίσθηση πως έχουν... φτερά στα πόδια. Πως παίζουν στη Λιουμπλιάνα.

Το φινάλε (με το "Χ" όπως αυτό προέκυψε) έδωσε στην Σλοβενία τη δυνατότητα να πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί στα νοκ άουτ, παράλληλα όμως έκανε αρκετά πιο δύσβατο το μονοπάτι της Δανίας στον όμιλο. Ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί η μονομαχία με την Αγγλία, με την οποία υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί από το Euro 2020. Για όσους δεν θυμούνται, τότε η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχε βάλει τέλος στα όνειρα της Δανίας για πρόκριση στον τελικό, σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στο Wembley.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως αυτά που έρχονται είναι ακόμη σπουδαιότερα για όλους.

Το μείζον όμως είναι ένα: η διοργάνωση ως τώρα παίρνει (σχεδόν) άριστα, σε όλα τα επίπεδα. Κι αυτό μάς ανοίγει την όρεξη για όσα σπουδαία έχουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες...

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ