EURO 2020

Euro 2020: Οι Γερμανοί θέλουν να "ντύσουν" την Allianz Arena στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Η Allianz Arena πριν απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για το Euro 2020.
Η Allianz Arena πριν απ' την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία © 2021 ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL / AP IMAGES

Το δημοτικό συμβούλιο του Μονάχου ζήτησε άδεια απ' την UEFA, προκειμένου το εξωτερικό της Allianz Arena να "ντυθεί" στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στον αγώνα της Γερμανίας κόντρα στην Ουγγαρία.

Η πολιτική της ουγγρικής κυβέρνησης δεν είναι ιδιαίτερα φιλική - μάλλον περισσότερο εχθρική - προς την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Έτσι, οι Γερμανοί θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στήριξη προς αυτήν την κοινότητα στην αναμέτρηση της Mannschaft κόντρα στην Ουγγαρία την Τετάρτη (23/6, 22:00) για τον έκτο όμιλο του Euro 2020.

Σύμφωνα με την Suddeutschezeitung, το δημοτικό συμβόλιο του Μονάχου ζήτησε απ' την UEFA να "ντύσει" το εξωτερικό της Allianz Arena στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας πριν και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, η κίνηση αυτή στηρίχθηκε απ' όλες τις πλευρές.

Έτσι, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, το Μόναχο και η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα δείξουν την στήριξή τους στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα της Ουγγαρίας, ενώ θα στείλουν μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ