EURO 2020

Euro 2020: Με Βάτσλικ η καλύτερη 11άδα της Equipe

Ο Τόμας Βάτσκλικ στην αναμέτρηση της Τσεχίας με την Κροατία για το Euro 2020.
Ο Τόμας Βάτσκλικ στην αναμέτρηση της Τσεχίας με την Κροατία © 2021 ROBERT PERRY/AP IMAGES, POOL

Η Equipe ανακοίνωσε την καλύτερη ενδεκάδα του Euro 2020, με τον Τόμας Βάτσλικ να βρίσκεται στη λίστα της γαλλικής εφημερίδας. Δύο μόλις παίκτες είχε η Ιταλία.

Το βράδυ της Κυριακής (11/7) ολοκληρώθηκε το Euro 2020. Η Ιταλία επικράτησε 3-2 της Αγγλίας στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και κατέκτησε την κούπα της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Η γαλλική εφημερίδα Equipe ανακοίνωσε την καλύτερη 11άδα του τουρνουά βάσει του μέσου όρου της βαθμολογίας τους. Στην εν λόγω λίστα συμπεριλαμβάνεται ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει μέχρι και τους 8 της διοργάνωσης.

Η νικήτρια Ιταλία είχε μόλις δύο ποδοσφαιριστές στην καλύτερη 11άδα, τον Κιελίνι και τον Σπινατσόλα. Από δύο παίκτες είχαν επίσης η Αγγλία (Στέρλινγκ, Μαγκουάιρ), το Βέλγιο (Ντε Μπρόινε, Λουκάκου) και η Ισπανία (Σαράμπια, Μπούσκετ).

Αναλυτικά η καλύτερη 11άδα: Βάτσλικ (Τσεχία), Ντάμφρις (Ολλανδία), Μαγκουάιρ (Αγγλία), Κιελίνι (Ιταλία), Σπινατσόλα (Ιταλία), Ντε Μπράινε (Βέλγιο), Μπούσκετς (Ισπανία), Χόιμπιεργκ (Δανία), Σαράμπια (Ισπανία), Λουκάκου (Βέλγιο), Στέρλινγκ (Αγγλία).

TAGS EURO 2020 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ