VIRAL

Euro 2020: Η αγκαλιά του Τζάκα με την κόρη του έκανε θραύση στα social media

Ο Γκρανίτ Τζάκα με τη φανέλα της Ελβετίας κόντρα στην Γαλλία για το Euro 2020
Ο Γκρανίτ Τζάκα με τη φανέλα της Ελβετίας κόντρα στην Γαλλία για το Euro 2020 @ 2021 MARKO DJURICA/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ο Γκρανίτ Τζάκα επέστρεψε σπίτι του μετά τον αποκλεισμό της Ελβετίας στην προημιτελική φάση του Euro 2020 και εκεί τον περίμενε μία υπέροχη έκπληξη, με την κόρη του να τον περιμένει καρτερικά για να του χαρίσει απλόχερα μία αγκαλιά.

Η Ελβετία έριξε την απόλυτη βόμβα στο Euro 2020 αποκλείοντας την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία στη φάση των "16" μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, ενώ και στα προημιτελικά πάλεψε γενναία κόντρα στην Ισπανία, για να υποταχθεί στη ρωσική ρουλέτα.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει το όνειρο των Ελβετών στη φάση των "8" αλλά ταυτόχρονα και να αρχίσουν οι διακοπές για τους διεθνείς της ομάδας του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, που είχαν μείνει για καιρό μακριά από τις οικογένειές τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η περίπτωση του Γκρανίτ Τζάκα, με το Νο 10 της Ελβετίας και ένας από τους μεγάλους στόχους της Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο σε αυτή την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, να δέχεται μία ευχάριστη έκπληξη με το που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του μετά από έξι εβδομάδες απουσίας.

Και αυτό γιατί τον περίμενε η μικρή κόρη του, με την αγκαλιά μεταξύ του Τζάκα και του παιδιού του να καταγράφεται από τη σύζυγό του, Λεονίτα, που δημοσίευσε το video στην προσωπική ιστοσελίδα της στο Instagram για να δεχτεί αμέτρητα likes από τους ακόλουθους του παίκτη.

TAGS VIRAL EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ