EURO 2016

Euro 2020: Χάνει το ματς με Ελλάδα ο Σένσι, αμφίβολος ο Φλορέντσι

Inter Milan's Stefano Sensi celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Stefano Sensi celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Στέφανο Σένσι τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Γιουβέντους και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς της Ιταλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020. Αμφίβολη και η συμμετοχή του Φλορέντσι.

Έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες που αγωνίζονται αυτή την περίοδο στο Καμπιονάτο θα στερηθεί ο Ρομπέρτσο Μαντσίνι από τον αγώνα της εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο (12/10) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Aυτός είναι ο Στέφανο Σένσι, με τον μέσο της Ίντερ να τραυματίζεται στο ντέρμπι με την Γιουβέντους το βράδυ της Κυριακής και να αποχωρεί στο 34ο λεπτό και τις εξετάσεις που έκανε τη Δευτέρα να δείχνουν πρόβλημα στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Το γεγονός αυτό τον θέτει εκτός μάχης από τον αγώνα τόσο κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, οσο και από τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (15/10) για την 8η αγωνιστική, με αντίπαλο το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ.

Πέρα από τον Σένσι, όλα δείχνουν πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στον Αλεσάντρο Φλορέντσι, με τον αρχηγό της Ρόμα να έχει προσβληθεί από ίωση και να κάνει ιατρικές εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική της Ρώμης τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Euro 2020: Με πράσινη φανέλα η εθνική Ιταλίας κόντρα στην Ελλάδα
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ