ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Έτσι κατέληξε στον Πλατανιά ο Βαλεριάνος

Έτσι κατέληξε στον Πλατανιά ο Βαλεριάνος

Προτού ο Γιώργος Βαλεριάνος μεταβεί στα Χανιά και υπογράψει συμβόλαιο στον Πλατανιά, προηγήθηκαν μια σειρά από εξελίξεις, τις οποίες φέρνει στο φως το Sport24.gr. Τι λέει ο εκπρόσωπός του και ο ποδοσφαιριστής.

Την Παρασκευή (29/1) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Γιώργο Βαλεριάνο. Διέρρευσε πως ο 23χρονος ακραίος μπακ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά ο ίδιος με τοποθέτησή του στο Sport24.gr υποστήριξε: "Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ήθελα απλά να αποχωρήσω από τον Απόλλωνα και να πάω σε άλλη ομάδα. Τίποτα παραπάνω".

Η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του ήταν ο Ηρακλής. Ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης ήθελε να τον φέρει στην ομάδα, αλλά η μεταγραφή "κόλλησε" στον τεχνικό του Γηραιού, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ήθελε να αποκτηθεί από την ομάδα του κάτι διαφορετικό.

Η ΑΕΛ κάλεσε τον Βαλεριάνο και τον εκπρόσωπο του παίκτη, Λευτέρη Σιδηρόπουλο, στο AEL FC Arena, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας με τον Αχαρναϊκό. Οι "βυσσινί" έκαναν πρόταση στον ποδοσφαιριστή και συμφωνήθηκε να τα έλεγαν ξανά το πρωί του Σαββάτου (30/1) ώστε να "κλείσει" το deal.

Ο Πλατανιάς, ωστόσο, μπήκε "σφήνα" στην υπόθεση και πίεσε για την απόκτηση του Βαλεριάνου. Ο Σιδηρόπουλος ανέφερε: " Μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο οι άνθρωποι της ΑΕΛ. Επιθυμία του Γιώργου ήταν να παίξει στην Super League, ανεξάρτητα από τα χρήματα που θα έπαιρνε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Ευχαριστούμε για όλα τον Αλέξη Κούγια και φυσικά τον Πλατανιά και τους ανθρώπους του που επέλεξαν τον Βαλεριάνο και πίστεψαν σε αυτόν".

Ο 23χρονος μπακ είπε από την πλευρά του: "Συνάντησα υπέροχους ανθρώπους στον Πλατανιά. Ήρθα σε ένα κλαμπ που δουλεύει επαγγελματικά. Μόνο με δουλειά θα κερδίσω θέση στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ