ΗΡΑΚΛΗΣ

Ετοιμοπόλεμος ο Μαυρογενίδης

Ετοιμοπόλεμος ο Μαυρογενίδης
μαυρογενιδης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Γηραιού" ενόψει Λεβαδειακού, με τον Γιοβάνοβιτς να υπολογίζει τον Μαυρογενίδη

Ο έμπειρος αμυντικός του Ηρακλή προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς νωρίτερα από την ομάδα, λόγω ανειλημμένης προσωπικής υποχρέωσής του και στη συνέχεια έσπευσε να ανταποκριθεί σε αυτήν.
Ως εορτάζων πάντως ο Μαυρογενίδης είχε ήδη φροντίσει να εξασφαλίσει κεράσματα για όλους στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και να εισπράξει ευχές, όπως συνέβη και με τον έτερο Δημήτρη της ομάδας, τον Γιάντση.

Η αποστολή του "Γηραιού"

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός του «Γηραιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό την οποία αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Μπαντής, Πάρντο, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Ραγκουέλ, Πουρσανίδης, Έμερσον, Ροντρίγκο, Τσίνεγκε, Γκαρσία, Μαρίνκοβιτς, Νικολόπουλος, Χλωρός, Μπένκο και Κομβολίδης.

Οι σκέψεις για την 11άδα



Πώς όμως προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αύριο το απόγευμα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο; Σύμφωνα με τις προθέσεις του αναμένεται να εμπιστευτεί κατά βάση την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Έτσι λοιπόν ο Πάρντο θα βρεθεί και πάλι κάτω από τα δοκάρια του «Γηραιού» ενώ στην άμυνα αναμένεται να βρεθούν ως κεντρικό δίδυμο οι Κατσαμπής και Μαλαγκένιο, στα δεξιά ο Παπαζαχαρίας και στα αριστερά ο Ζμπόντσακ.

Από εκεί και πέρα Έμερσον και Χλωρός θα είναι οι δυο που θα αναλάβουν να παίξουν από τα πλάγια στα αριστερά και δεξιά στα χαφ αντίστοιχα με τον Ροντρίγκο σε ρόλο συνδετικού κρίκου της επίθεσης με την μεσαία γραμμή παίζοντας πίσω από τον Νικολόπουλο που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής το ερωτηματικό έχει να κάνει με ποιος θα βρεθεί δίπλα στον Πουρσανίδη την εμπειρία του οποίου εμπιστεύεται ο Γιοβάνοβιτς. Με δεδομένη την απουσία του Παπαδόπουλου σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Μαυρογενίδης ο Τσίνεγκε θα κληθεί να καλύψει το κενό του διεθνή νεαρού με τον Σλοβάκο να κερδίζει την συγκεκριμένη θέση από τον Γκαρσία.

Εγκαίνια της μπουτίκ



Στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά την φετινή περίοδο η μπουτίκ της ΠΑΕ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ανακαινισμένη και με νέα προϊόντα περιμένει να υποδεχθεί τους "κυανόλευκους" οπαδούς, λειτουργώντας αύριο, Σάββατο 27/10, από τις 17:00, μέχρι και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ναι ΑΕΚ εν όψει ΟΑΚΑ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με έγγραφό της, απάντησε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για εξασφάλιση εισιτηρίων για τους φίλους του «Γηραιού» που θα θελήσουν να βρεθούν στον αγώνα της 7ης Αγωνιστικής (4/11) στο ΟΑΚΑ (19:00).

Συνεπώς την προσεχή Δευτέρα 29/10 θα καταφθάσουν στα Γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής 250 εισιτήρια, που αντιστοιχούν στην Θύρα 20 (Τμήμα 8) του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ αποφασίστηκε την ημέρα του αγώνα, από τις 16:30, να υπάρξει και εκδοτήριο εισιτηρίων για την Θύρα 20 για τις ανάγκες των φίλων του Ηρακλή. Τα "κυανόλευκα" εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΑΚΑ τιμώνται προς 20 ευρώ έκαστο.





















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ