ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιοβάνοβιτς: "Με αυτοπεποίθηση"

Γιοβάνοβιτς: "Με αυτοπεποίθηση"
Γιοβάνοβιτς

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του αυτοπεποίθηση εν όψει του αγώνα με την ομάδα του Λεβαδειακού

" Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε ήρεμοι και αποφασισμένοι. Αυτός που θέλει τη νίκη πρέπει να παίξει και καλά, ώστε να μπορεί να την πετύχει. Με αυτοπεποίθηση, ελπίζω να έρθει το θετικό αποτέλεσμα",τόνισε στην σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Όσο για τον αντίπαλό του είπε: " Ο Λεβαδειακός είναι μία καινούρια, καλή ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε παιχνίδι για μας είναι δύσκολο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να νικήσουμε", με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να θυμάται το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

" Στο δεύτερο ημίχρονο του Περιστερίου δεν είχαν άγχος οι παίκτες μου, σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στη Βέροια. Είχαμε διάθεση και κυνηγήσαμε μέχρι τέλους και το δεύτερο γκολ. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι παίκτες μου έπαιζαν καλύτερα και πίστεψαν στο αποτέλεσμα. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε", για να προσθέσει: " Στο Περιστέρι δώσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μας ικανοποίησε ο βαθμός της ισοπαλίας, έτσι όπως εξελίχθηκε. Θα μπορούσαμε βέβαια να κάνουμε και περισσότερα, καθώς δόθηκαν ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη. Έπρεπε να είμαστε όμως καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Εκεί βέβαια έγιναν και λάθη από τους βοηθούς".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναμένει την αυριανή μέρα για να γνωρίζει αν θα μπορεί να συμπεριλάβει τελικά στην αποστολή τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο.

Ανάλογα με το τι μέλλει γενέσθαι με τον έμπειρο αμυντικό θα εξαρτηθεί και το σχήμα της βασικής ενδεκάδας του Σερβοέλληνας τεχνικού του "Γηραιού".

Στο παιχνίδι του Σαββάτου πάντως στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου αναμένεται να βρίσκεται και άνθρωπος του Παναθηναϊκού. Αυτό γιατί ο Λεβαδειακός μετά την αναμέτρηση του με τον Ηρακλή θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Πεσέιρο. Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με έγγραφό της ζήτησε από την "κυανόλευκη" ΠΑΕ να φιλοξενήσει στον αγώνα του Σαββάτου τον Ράικο Γιάνγιανιν ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα για λογαριασμό των "πρασίνων".









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ