ΡΟΔΟΣ

Ετοιμάζουν προσφυγές

Ετοιμάζουν προσφυγές
INTIME SPORTS

Η κατάσταση στην ομάδα της Ρόδου έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τους παίκτες να απέχουν από τις προπονήσεις από την Κυριακή και να είναι έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγές για τα δεδουλευμένα και να μείνουν ελεύθεροι

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στην ομάδα της Ρόδου, με τα προβλήματα αντί να μειώνονται, να αυξάνονται. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες, από την περασμένη Κυριακή δεν μετέχουν στις προπονήσεις του συλλόγου και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι έτοιμοι να καταθέσουν μαζικές προσφυγές, τόσο για να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, όσο και την ελευθερία τους.

Διοίκηση η Ρόδος ακόμη δεν έχει, ύστερα από τις δηλώσεις του προέδρου και μεγαλομετόχου, Τώνη Μαρτίνη ότι αποχωρεί από την ομάδα και παρόλα αυτά δεν φαίνεται να συγκινείται και κανείς άλλος παράγοντας προκειμένου να βγει ο σύλλογος από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Επίσης, άγνωστο παραμένει, εάν θα κατέβει να αγωνιστεί η Ρόδος στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανηλειακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2, καθώς όπως προαναφέραμε οι ποδοσφαιριστές απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ