ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει πρόταση για Μήτρογλου η Λίβερπουλ

Ετοιμάζει πρόταση για Μήτρογλου η Λίβερπουλ
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα οι σκάουτς της Λίβερπουλ ολοκλήρωσαν τον κύκλο παρακολουθήσεων για τον Κώστα Μήτρογλου και ετοιμάζουν πρόταση στον Ολυμπιακό.

Κακά τα ψέματα αυτή τη στιγμή που μιλάμε το όνομα του Κώστα Μήτρογλου είναι ένα από τα πιο "καυτά" στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο Έλληνας επιθετικός με τις εμφανίσεις και τα γκολ του έχει κερδίσει το σεβασμό και την προσοχή των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι.

Το θέμα βέβαια είναι τι θα γίνει τον Γενάρη... Όπως γράψαμε τις προάλλες, ο Κώστας Μήτρογλου αν είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό θα το κάνει μόνο για ομάδα που θα παίζει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα (Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) και φυσικά σε σύλλογο που θα πρωταγωνιστεί.

Εκτός από την Ίντερ (που ενδιαφέρεται ζεστά για τον παίκτη), τον άσο των ερυθρόλευκων παρακολουθεί στενά και η Τότεναμ ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror και η Λίβερπουλ είναι πιθανό να κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα (στην ηλεκτρονική της μορφή) το τιμ των "κατασκόπων" του Μπρένταν Ρότζερς ολοκλήρωσε την αξιολόγηση του στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ρουμανία και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Μήτρογλου.

Οι Reds, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, έχουν σκοπό να δαπανήσουν 7 εκ. λίρες (8.4 εκ. ευρώ) για τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού, ενώ στο στόχαστρο τους βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση του ποδοσφαιριστή και φυσικά πως θα "απαντήσουν" στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ