ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ετοιμάζει εντυπωσιακές κινήσεις

Ετοιμάζει εντυπωσιακές κινήσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζεται να "σπρώξει" χρήμα αν εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης έχει δείξει μέχρι τώρα οτι δεν υπολογίζει τα χρήματα αν έρχονται οι επιτυχίες. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και το καλοκαίρι αν η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο στην Super League.
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια απο τις ομάδες που εντυπωσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση της ομάδας δεν διστάζει να δαπανήσει μεγάλα ποσά για τα δεδομένα των "μικρών" κατηγοριών, αρκεί να έρθούν οι επιτυχίες. Φέτος, η ομάδα είναι πολύ κοντά στην άνοδο στην Super League και αν καταφέρει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, τότε θα γίνουν κινήσεις όχι μόνο για να μείνει ο σύλλογος στην κατηγορία αλλά και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος η ιδιοκτησία της ομάδας ανέβασε τον προυπολογισμό στα 5 εκ. ευρώ, ένα τεράστιο ποσό για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής αλλά και για τα δεδομένα της Super League, αν αναλογιστεί κάποιος ότι οι μισές από τις ομάδες στην κορυφαία κατηγορία έχουν χαμηλότερο μπάτζετ από αυτό του Αστέρα.

Ήδη παράγοντες της ομάδας έχουν πλησιάσει ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι ή μπορεί να μείνουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ανάμεσα τους είναι οι Κυριακίδης (ΑΕΚ), Κόβατς (Καλαμαριά), Ταραλίδης (Ολυμπιακός), αλλά και παίκτες του Ηρακλή.




TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ