ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ζαρντίμ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ζαρντίμ
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοιμάζει αλλαγές τόσο στο σύστημα όσο και στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ενόψει του Πανθρακικού.

Η εντός έδρας ήττα με 2-1 σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση εναντίον της Σάλκε φαίνεται πως... ταρακούνησε την ομάδα του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές και την ανάληψη των όποιων ευθυνών έχει, από την Τετάρτη ξεκίνησε τη δουλειά πάνω σε νέες βάσεις.

Όπως φαίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει σιγά σιγά να δίνει χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές, που το τελευταίο διάστημα έχουν παραγκωνισθεί, έχοντας έτσι περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη, τον οποίο ο Ζαρντίμ δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις στα άκρα της επίθεσης, στο ρόλο ουσιαστικά που είχε μέχρι πρόσφατα ο Μασάντο.

Από εκεί και πέρα ίσως δούμε στα επόμενα ματς να παίρνουν ευκαιρίες και οι Τάτος, Βλαχοδήμος, Φέισα, όπως και την ενεργοποίηση του Ντιακιτέ.

Εσείς διαβάστε: Ετοιμάζει αλλαγές ο Ζαρντίμ, Ζαρντίμ: "Το βάρος μας στις στημένες φάσεις", Καραπαπάς: "Έχουμε 48.000.000 ευρώ έσοδα και 50.000.000 έξοδα", Ζαρντίμ: "Τελείως διαφορετικός ο φετινός Ολυμπιακός", Προφυλάχθηκε ο Τοροσίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ