ΙΝΤΕΡ

Ετό: "Δεν αισθάνομαι κατώτερος από τον Ιμπραΐμοβιτς"

Ετό: "Δεν αισθάνομαι κατώτερος από τον Ιμπραΐμοβιτς"
Ετό

Ο Σαμουέλ Ετό δηλώνει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν και δε νιώθει κατώτερος από τον Ιμπραΐμοβιτς

Ο Καμερουνέζος άφησε τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ, με το Σουηδό να ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη πορεία.
Ήδη έχει ξεκινήσει μία σύγκριση ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Ετό δεν πτοείται, δείχνοντας ότι έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να ανταπεξέλθει στη σύγκριση.

" Δεν αισθάνομαι καθόλου κατώτερος από τον Ιμπραΐμοβιτς. Είμαι ο Σαμουέλ Ετό και δεν μπορώ να συγκριθώ με κανέναν".

Στη συνέχεια ο 28χρονος επιθετικός έδειξε να μπαίνει στο κλίμα της νέας του ομάδας, καθώς αναφέρθηκε στη νίκη της Ίντερ απέναντι στην Μίλαν στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.

" Θέλω να συγχαρώ τους νέους μου συμπαίκτες που νίκησαν στο πρώτο ντέρμπι. Ο Μιλίτο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και με μεγάλους (παίκτες) δεν είναι ποτέ δύσκολο να σχηματιστεί μία σχέση".

Στο τέλος, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για τους στόχους του και το όνειρο του για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Ίντερ.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μοράτι και και θα του το ξεπληρώσω με τα κατορθώματα μου στο γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαι εδώ για να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και γνωρίζω πόσα πολλά σημαίνει αυτό το τρόπαιο για τους 'νερατσούρι'.

Πρέπει να παίρνουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και αυτό είναι το μυστικό για να φτάσεις στον τελικό, όπου όλοι οι οπαδοί της Ίντερ θα... πέθαιναν για να βρεθούν

".










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ