ΙΝΤΕΡ

Στο Μιλάνο ο Σαμουέλ Ετο'ο, Ίντερ-Μίλαν 2-0

Στο Μιλάνο ο Σαμουέλ Ετο'ο, Ίντερ-Μίλαν 2-0
ετο'ο

Την φιλοδοξία του να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ, εξέφρασε ο Σαμουέλ Ετo'o ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ίντερ - Μίλαν 2-0 (video)

Ο Καμερουνέζος φορ ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος μετακόμισε στην Βαρκελώνη και δεν έκρυψε ότι στοχεύει με τους "νερατζούρι" να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.
"Στόχος μου είναι να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι ενθουσιασμένος που τελικά ήρθα στο Μιλάνο. Είναι μία νέα περιπέτεια για μένα και θέλω να την απολαύσω. Είμαι μία νέα ζωή και ελπίζω να φέρω ικανοποίηση και επιτυχίες", τόνισε.

Παράλληλα όμως ευχαρίστησε τον Μάσιμο Μοράτι για την μεταγραφή του. "Ο Μοράτι; Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την ομάδα μου για τη νίκη στο ντέρμπι με την Μίλαν. Είμαι πολύ χαρούμενος".


Η Ίντερ νίκησε την "αιώνια" αντίπαλό της με 2-0 σε φιλικό την Κυριακή με τον Ντιέγκο Μιλίτο να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα των νικητών.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ (85' Τόλντο), Μαϊκόν (68' Σαντόν), Λούσιο (76' Ματεράτσι), Κίβου (72' Κόρντομπα), Ζανέτι (90' Όμπι), Μουντάρι (76' Μπουρντίσο), Καμπιάσο (87' Ντέστρο), Τιάγκο Μότα (61' Βιεϊρά), Στάνκοβιτς (85' Κριν), Μιλίτο (76' Κουαρέσμα), Μπαλοτέλι (68' Μαντσίνι).
ΜΙΛΑΝ: Κάλατς, Τζαμπρότα (63' Όντο), Ονιέγου (63' Νέστα), Τιάγκο Σίλβα, Γιανκουλόφσκι (63' Αντονίνι), Γκατούζο (68' Φλαμινί), Πίρλο (46' Αμπάτε), Αμπροζίνι, Ροναλντίνιο (68' Όντου), Μποριέλο (46' Τζιγκόνι), Πάτο.

Ίντερ - Μίλαν 2-0












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ