FOOTBALL LEAGUE

Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
New Image

Μια ανάσα από την παραμονή βρίσκεται ο Εθνικός μετά την σημερινή νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου στο Ελληνικό με 1-0

Οι "κυανόλευκοι" με τη νίκη αυτή έφθασαν τους 35 βαθμούς και βρίσκονται επτά βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Εθνικός προηγήθηκε στο σκορ με "δώρο" του πορτιέρο των φιλοξενούμενων Ανδριόπουλου. Στο 22', ο Τόλιο εκτέλεσε φάουλ, ο κίπερ του Ολυμπιακού Βόλου έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Ζαπρόπουλος με προβολή από την μικρή περιοχή έδωσε τη νίκη στον Εθνικό.

Οι Πειραιώτες είχαν δύο δοκάρια στην διάρκεια του ματς. Στο 29' η μπάλα μετά από σουτ του Τούλιο έξω από την περιοχή έκανε "γκελ" μπροστά από τον Ανδριόπουλο, που διώχνοντας την έστειλε στο αριστερό του δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο 59', ο Φερέιρα σούταρε από διαγώνια και αριστερά, ο Ανδριόπουλος έδιωξε προσωρινά την μπάλα η οποία κατέληξε στον Μπουσινάκη, αλλά η προβολή του βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Η τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 84' όταν ο Τούλιο από την μικρή περιοχή βρήκε άτσαλα την μπάλα και την έστειλε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν απείλησε και είχε παθητικό ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Eθνικός(Ουιρίκο Γκόμεζ): Παγούδης, Πετράς, Γκραϊμς, Ζαπρόπουλος, Ματεϊτς, Σιλιγαρδάκης, Δήμος(66' Τουρνάς), Χέρες, Τούλιο(88' Φαρινόλα), Φερεϊρα, Μπουσινάκης(66' Μπουσινάκης)

Ολυμπιακός Βόλου(Αδάμ-Μπολοβίνης): Ανδριόπουλος, Γεροντίδης, Γουσούλης, Κοντέων, Λιόλιος, Ρομαντίνι, Ιράλα(56' Δήμας), Ασλανίδης, Παρόντι(46' Σκαρτσίλας), Ιακωβάκης(75' Μιχάλης), Γιακάκογλου.

28η αγωνιστική

Κυριακή 16:00
Ιωνικός - Καστοριά
Βέροια - Αγροτικός Αστέρας
Καβάλα - Ηλυσιακός
Πιερικός - Απόλλων Καλαμαριάς
Καλαμάτα - Καλλιθέα
ΠΑΣ Γιάννινα - Εθνικός Αστέρας
Aναγέννηση Καρδίτσας - Διαγόρας (14:30)
Δευτέρα 18:00

Aτρόμητος - Κέρκυρα



























TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ