ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Εθνική Βραζιλίας: Ο Ζόρζε Ζεσούς κερδίζει πόντους για την αντικατάσταση του Τίτε, αν δεν προχωρήσει του Αντσελότι

Fenerbahce's head coach Jorge Jesus gestures during the Europa League group B soccer match between Fenerbahce and Rennes at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Oct. 27, 2022. The match ended in a 3-3 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
Fenerbahce's head coach Jorge Jesus gestures during the Europa League group B soccer match between Fenerbahce and Rennes at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Thursday, Oct. 27, 2022. The match ended in a 3-3 draw. (AP Photo/Francisco Seco) © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Η ομοσπονδία της Βραζιλίας είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Τίτε από το Μουντιάλ και η περίπτωση του Ζόρζε Ζεσούς κερδίζει πόντους, εφόσον δεν προχωρήσει του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ζόρζε Ζεσούς έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και έκτοτε παραμένει εκτός πάγκων, με το όνομά του να "παίζει" για αρκετές ομάδες.

Ο Πορτογάλος πολύπειρος τεχνικός κερδίζει πόντους αυτή τη στιγμή για να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας έχει σαν προτεραιότητα τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά αυτό το σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, καθώς ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα σταματήσει την καριέρα του στους μερένγκες.

Την ίδια στιγμή η περίπτωση του άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, "χαμηλώνει" λόγω της συμπεριφοράς του στον πάγκο της Παλμέιρας, ενώ πολλές πιθανότητες δεν έχει ούτε ο Φερνάντο Ντινίζ της Φλουμινένσε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ