ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Εθνική Βραζιλίας: Πιθανός αποκλεισμός του Άντονι από την ομάδα λόγω της καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία

Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ
Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ © 2023 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Ενώ το δικαστήριο του Σάο Πάουλο έχει αρχίσει έρευνα για την καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Άντονι, για ενδοοικογενειακή βία, η ομοσπονδία της Βραζιλίας εξετάζει το ενδεχόμενο να τον θέσει εκτός ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η πρώην σύντροφος του Άντονι, Γκαμπριέλα Κάβαλιν, έχει καταγγείλει τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ενδοοικογενειακή βία, απειλές ακόμα και σωματικό τραυματισμό.

Κι ενώ το δικαστήριο του Σάο Πάουλο ερευνά ήδη την υπόθεση, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας βρίσκεται σε συζητήσεις για να θέσει εκτός εθνικής ομάδας τον 23χρονο.

Θυμίζουμε ότι η πρώην σύντροφος του 23χρονου ποδοσφαιριστή υπέβαλε μήνυση στις αρχές του Σάο Πάουλο, για επίθεση που δέχτηκε από τον Βραζιλιάνο στις 20 Μάϊου.

Η έκθεση της αστυνομίας περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες της καταγγέλλουσας με εκδορές, καθώς και απειλητικά μηνύματα του νεαρού παίκτη.

Η "Globo Esporte" αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής και η DJ και digital influencer ήταν σε σχέση τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα η Γαβριέλα τον Ιούλιο του 2022 αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως υπέστη αποβολή, όταν το, πρώην πλέον, ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ