ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώην σύντροφος του Άντονι θα καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς
Ο Άντονι στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η πρώην σύντροφος του Άντονι, Γκαμπριέλα Κάβαλιν, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο UOL.

Ο Άντονι κατηγορείται από την πρώην σύντροφο, Γκαμπριέλα Κάβαλιν, για ενδοοικογενειακή βία και όπως αναφέρει δημοσίευμα του βραζιλιάνικου UOL μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η DJ και digital influencer θα υποβάλει μια αναφορά στην αστυνομία της Αγγλία, την οποία ετοίμασαν οι εκπρόσωποί της.

Πρόκειται για μία αναφορά 70 σελίδων, που περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία με τη φερόμενη καταχρηστική συμπεριφορά και επιθετικότητα του 23χρονου απέναντί της.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δικηγόρο της Κάβαλιν, Βανέσα Σόουζα, ο Άντονι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος μέχρι και με τρία αδικήματα.

Θυμίζουμε ότι όπως έχει αναφέρει η "Globo Esporte" ο ποδοσφαιριστής και η Κάβαλιν ήταν σε σχέση τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα, η Γκαμπριέλα τον Ιούλιο του 2022 αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως υπέστη αποβολή, όταν το, πρώην πλέον, ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ