ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Εθνική Βραζιλίας: Με υπηρεσιακό προπονητή τον Ραμόν Μενέζες στο φιλικό κόντρα στο Μαρόκο

Ο Μάνο Μενέζες σε αγώνα της Βραζιλίας Κ20 απέναντι στην αντίστοιχη της Ουρουγουάης | 12 Φεβρουαρίου 2023
Ο Μάνο Μενέζες σε αγώνα της Βραζιλίας Κ20 απέναντι στην αντίστοιχη της Ουρουγουάης | 12 Φεβρουαρίου 2023 @2023 FERNANDO VERGARA/AP IMAGES

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας έκανε γνωστό πως στο επικείμενο διεθνές φιλικό με το Μαρόκο, θα βρίσκεται στον πάγκο της Σελεσάο ο Ραμόν Μενέζες με την ιδιότητα του υπηρεσιακού προπονητή.

Η εθνική Βραζιλίας δεν έχει βρει ακόμα τον διάδοχο του Τίτε ώστε να την καθοδηγήσει στη νέα εποχή όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της τρέχουν και το γεγονός αυτό ώθησε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να βρει τον άνθρωπο που θα αναλάβει προσωρινά τα ηνία.

Αυτός θα είναι ο προπονητής της Βραζιλίας Κ20 Ραμόν Μενέζες, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες να έχει συνάντηση μαζί του και κατόπιν να ανακοινώνει πως εκείνος θα έχει το ρόλο του υπηρεσιακού στο φιλικό της 25ης Μαρτίου απέναντι στο Μαρόκο (θα λάβει χώρα στο "Tangier Grand Stadium").

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μενέζες έχει ως προίκα την κατάκτηση του τίτλου της Νοτίου Αμερικής με την ομάδα Κ20, ενώ στα 17 παιχνίδια που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στον πάγκο της μετράει 11 νίκες - 4 ισοπαλίες - 2 ήττες, με τα γκολ να είναι 40-14 υπέρ της Σελεσάο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη "χώρα της σάμπα", δεν αποκλείεται να είναι στον πάγκο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας να συνεχίζουν το σαφάρι για να βρουν μόνιμη λύση, με τους Κάρλο Αντσελότι, Λουίς Ενρίκε, Ζόρζε Ζεζούς και Ζοζέ Μουρίνιο να είναι μεταξύ των προπονητών πρώτης γραμμής που έχουν στη λίστα τους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ