ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Εθνική Καμερούν: Ο Ονανά πέταξε στο παρά πέντε με ιδιωτικό τζετ μετά το Γιουνάιτεντ - Τότεναμ για το ματς με τη Γουινέα

Ο Αντρέ Ονανά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ
Ο Αντρέ Ονανά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ © 2023 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Αντρέ Ονανά αμέσως μετά το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ πέταξε με ιδιωτικό τζετ για να ενσωματωθεί στην εθνική του Καμερούν για τον αγώνα με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Αντρέ Ονανά αγωνίστηκε το βράδυ της Κυριακής (15/1) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ (2-2) για την Premier League κι αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα πέταξε με ιδιωτικό τζετ για το Καμερούν για να τα ενταχθεί στην εθνική ομάδα.

Η Γιουνάιτεντ κι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν συμφώνησαν ώστε ο 27χρονος να μείνει ελεύθερος από τους "κόκκινους διαβόλους" την τελευταία στιγμή, δηλαδή την Κυριακή, προκειμένου να είναι τη Δευτέρα (15/1) στη χώρα του.

Το Καμερούν ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τη Δευτέρα (15/1) απέναντι στη Γουινέα, αλλά ο Ονανά δεν αναμένεται να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της εθνικής ομάδας του.

Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν γιατί όταν αρχικά ο Ονανά υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι είχε ενημερώσει ότι δεν σκόπευσε να παίζει στο Κόπα Άφρικα, μετά τον αποκλεισμό του από το Παγκόσμιο Κύπελλο για πειθαρχικούς λόγους.

Ωστόσο, η απόφασή του άλλαξε, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής του Καμερούν, Ριγκομπέρτ Σονγκ, τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του και ζήτησε να βρεθεί ένας συμβιβασμός με τον αγγλικό σύλλογο που θα επιτρέπει στον τερματοφύλακα να φύγει στο... πάρα πέντε.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΜΕΡΟΥΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ