ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εθνική Ιταλίας: Συναγερμός στη σκουάντρα ατζούρα λόγω κορονοϊού

Οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας σε προπόνηση ενόψει του Euro 2020
Οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας σε προπόνηση ενόψει του Euro 2020 @ 2021 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Η ομοσπονδία της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου, αλλά και υποστηρικτικό προσωπικό της εθνικής, βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχουν φήμες για πέντε παίκτες θετικούς στον ιό. Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της σκουάντρα ατζούρα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Βόρεια Μακεδονία στις 24 Μαρτίου.

Σε κατάσταση συναγερμού είναι η εθνική Ιταλίας, ενόψει των αναμετρήσεων των playoffs για τα τελικά του Μουντιάλ, καθώς η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε δύο κρούσματα κορονοϊού σε μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Ωστόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχουν φήμες για πέντε ποδοσφαιριστές θετικούς στον κορονοϊό. Η ομοσπονδία ανέφερε στην ενημέρωσή της ότι υπήρξαν και άλλα κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό υποστήριξης, το οποίο οργανώνει πράγματα για την ομάδα, πίσω από το παρασκήνιο.

Η πιθανή διασπορά του κορονοϊού είναι από ποδοσφαιριστές που μετέφεραν τον ιό, από συμπαίκτες τους στους συλλόγους. Για παράδειγμα στην Ίντερ βρέθηκαν θετικοί στον ιό ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Ματίας Βεσίνο.

Η Ιταλία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία την προσεχή Πέμπτη 24 Μαρτίου και σε περίπτωση νίκης, θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο με τον νικητή του Πορτογαλία - Τουρκία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ