EURO 2024

Εθνική Γερμανίας: Ο Πάβλοβιτς χάνει το Euro λόγω αμυγδαλίτιδας, στη θέση του ο Τζαν

Bayern's Aleksandar Pavlovic is challenged by Cologne's Dejan Ljubicic, right, during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Cologne at the Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Aleksandar Pavlovic is challenged by Cologne's Dejan Ljubicic, right, during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Cologne at the Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Δυσάρεστο απρόοπτο για την εθνική Γερμανίας δύο μόλις 24ωρα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την "Bild" να αποκαλύπτει με δημοσίευμά της πως ο Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς τίθεται νοκ-άουτ λόγω αμυγδαλίτιδας.

Η εθνική Γερμανίας μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2024 , που θα την βρει ως οικοδέσποινα να υποδέχεται την Σκωτία την ερχόμενη Παρασκευή (14/6), με την τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης να δέχεται ωστόσο ένα πλήγμα λίγο πριν από τη σέντρα.

Αυτό αφορά τον Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς που ήταν μεταξύ των 26 επιλογών του Νάγκλεσμαν για το ρόστερ, με τον 20χρονο αμυντικό μέσο, που προέρχεται από καλή σεζόν με την Μπάγερν, να υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και να τίθεται εκτός τουρνουά.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε με σημερινό της δημοσίευμα η "Bild", με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο από την πλευρά του να προσθέτει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας κάλεσε ήδη τον Εμρέ Τζαν για να καλύψει το κενό του.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ