ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Ο Ντεσάμπ είναι έτοιμος να ανανεώσει, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στο Μουντιάλ 2022
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στο Μουντιάλ 2022 @ 2022 DIDIER DESCHAMPS / AP IMAGES

Θέμα χρόνου είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ντιντιέ Ντεσάμπ με την εθνική Γαλλίας, με την Parisien να αναφέρει πως υπήρξε ήδη συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ οδήγησε την εθνική Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και οι άνθρωποι της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θέλουν να συνεχίσει στον πάγκο των "μπλε".

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις αυτό το διάστημα, με την Parisien να αναφέρει πως υπήρξε μάλιστα την Πέμπτη (29/12) και συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρατ, για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η επέκταση της συνεργασίας του Ντεσάμπ με την εθνική ομάδα είναι πλέον θέμα χρόνου. Η διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο παραμένει ακόμα υπό διαπραγμάτευση, ωστόσο θεωρείται πως ο 54χρονος θα ανανεώσει τουλάχιστον για ακόμα δύο χρόνια.

Επιθυμία του Ντεσάμπ είναι να ανανεώσει μέχρι το 2026, όταν δηλαδή και θα διεξαχθεί το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Λε Γκρατ βέβαια, είναι πιο επιφυλακτικός και προτιμά να του προσφέρει συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο.

Κάπως έτσι, το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ζινεντίν Ζιντάν τη Γαλλία παίρνει παράταση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ