ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Σε δύο γκρουπ η επιστροφή των παικτών από την Κύπρο

Οι παίκτες της Εθνικής Κ21 σε αναμέτρηση με την Κύπρο
Οι παίκτες της Εθνικής Κ21 σε αναμέτρηση με την Κύπρο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Σε δύο γκρουπ η επιστροφή των παικτών της Εθνικής Ελπίδων από την Κύπρο με όσους δεν έχουν προσβληθεί από κορονοϊό να επιστρέφουν στην Ελλάδα την Τρίτη (12/10) το απόγευμα. Σε αναζήτηση τσάρτερ για τους υπόλοιπους η ομοσπονδία.

Σε δύο γκρουπ θα επιστρέψει στην Ελλάδα από την Κύπρο η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων που "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα όσα μέλη της δεν έχουν νοσήσει επιστρέφουν με τακτική πτήση και αναμένονται στη χώρα μας την Τρίτη (12/10) το απόγευμα.

Αντίθετα τα 13 μέλη, παίκτες και άνθρωποι του τεχνικού τιμ που έχουν κορονοϊό θα επιστρέψουν τις επόμενες ώρες, ίσως και την Τετάρτη (13/10) με την ομοσπονδία να βρίσκεται σε αναζήτηση τσάρτερ προκειμένου να έρθουν άπαντες στην Ελλάδα.

Το θετικό είναι πως οι περισσότεροι εκ των όσων έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό δεν έχουν βαριά συμπτώματα και παραμένουν σε απομόνωση.

Λίγη ώρα αργότερα η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ ανέφερε: α είκοσι μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν αρνητικά στους ελέγχους για Covid-19, έχουν ήδη επιστρέψει από την Κύπρο στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή οι δέκα ποδοσφαιριστές και οι τρεις συνοδοί που ήταν θετικοί στα τεστ, παρέμειναν προς το παρόν στην Κύπρο. Είναι όλοι τους καλά και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Μαζί τους είναι ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, όπως και η team mamager".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ