ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΟ για τα 13 κρούσματα κορονοϊού στην Ελπίδων: "Ήπια συμπτώματα, εργαζόμαστε για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής"

ΕΠΟ για τα 13 κρούσματα κορονοϊού στην Ελπίδων: "Ήπια συμπτώματα, εργαζόμαστε για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής"
INTIME

Ανακοίνωση για τη διασπορά του κορονοϊού στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, με 13 κρούσματα, την αναβολή του αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του EURO U21 και τις περαιτέρω ενέργειες εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΠΟ.

Επί των 13 κρουσμάτων κορονοϊού στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων τοποθετήθηκε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσης. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ επιβεβαίωσαν τη διασπορά εντός της ομάδας και την αναβολή του αγώνα με την Κύπρο, ύστερα από απόφαση της UEFA, ενημερώνοντας παράλληλα αφενός πως όσοι νοσούν παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα αφετέρου πως γίνονται ενέργειες για την ασφαλή μετάβαση όλων στην Αθήνα.

"Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίος αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί τις τελευταίες ώρες για προληπτικούς λόγους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο", ανέφερε η ΕΠΟ.

Το τελευταίο αφορά την προσπάθεια των ιθυνόντων της ΕΠΟ να ναυλώσουν πτήση τσάρτερ προκειμένου να γίνει το ταξίδι στην Αθήνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ