ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Μάκελι θα διευθύνει το παιχνίδι με το Καζακστάν

Ο Μάκελι σε παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Ο Μάκελι σε παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανίλ Μακέλι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν (21/03, 21:45, ALPHA+Novasports Prime, live από το SPORT24) στα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024, με τον Elite Ολλανδό Ντανίλ Μακέλι να ορίζεται στο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν (21/03, 21:45, ALPHA+Novasports Prime, live από το SPORT24) στην OPAP Arena.

Ο Μάκελι είναι ένας διαιτητής που έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα μας και για παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά και σε ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Φέτος σφύριξε τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στα προκριματικά του Europa League, ενώ έχει οριστεί στο παρελθόν στα προημιτελικά Conference League μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ, αλλά και σε έξι ακόμα ματς (Άρης - Ολυμπιακός 2-1, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 (τελικός Κυπέλλου), Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης - ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Βαν Ντε Βρις, 4ος ο επίσης, Ολλανδός Άλαρντ Λίντχαουτ, ενώ στο στο VAR θα είναι ο Ρομπ Ντιέπερινκ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ