ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Επίσημο το σπουδαίο φιλικό με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου

EURO 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EURO 2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας στο Borussia Park στις 7 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro.

Η ΕΠΟ επισημοποίησε τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας στο Borussia Park στις 7 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro. Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε λεπτομέρειες σχετικά με το πολύ δυνατό τεστ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Τη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γερμανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Borussia Park του Monchengladbach στις 20:45 (τοπική).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η 10η στην ιστορία της Εθνικής με την Γερμανία και η 2η που θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η Γερμανία επικράτησε 4-2 (τα γκολ της Ελλάδας είχαν σημειώσει ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης).

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι Γερμανία-Ελλάδα είναι προγραμματισμένο ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του EURO 2024 και θα είναι το τελευταίο για τους γηπεδούχους πριν από την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία στις 14 Ιουνίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ