ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η ενδεκάδα της Ελπίδων κόντρα στην, Πορτογαλία, με 3-5-2 και Τζόλη, Ιωαννίδη μπροστά

Ο Χρήστος Τζόλης της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με την Κύπρο στο "Γεώργιος Καμάρας" | Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020
Ο Χρήστος Τζόλης της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με την Κύπρο στο "Γεώργιος Καμάρας" | Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Με όλα της τα όπλα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία η Εθνική Ελπίδων με τον Γιώργο Σίμο να χρησιμοποιεί ένα 3-5-2 με τους Τζόλη και Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Με όλα της τα όπλα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στη μάχη για την πρωτιά στον όμιλο της η Εθνική Ελπίδων, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 19:00 στην Τρίπολη (LIVE από το SPORT24) με τον Γιώργο Σίμο να χρησιμοποιεί ένα 3-5-2 ή 5-3-2 σε φάση άμυνας με τους Τζόλη και Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε τρείς αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στο Λιχτενστάιν καθώς χρησιμοποιεί τους Κανελόπουλο, Χριστόπουλο και Ιωαννίδη αντί των Μπότου, Αντζουλά και Κοσίδη.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γιώργος Σίμος αποτελείται από τους: Τζολάκη, Διαμαντή, Χριστόπουλο, Μιχελή, Λιάσο, Κανελόπουλο, Τσιγγάρα, Σουρλή, Ζαγαρίτη, Τζόλη και Ιωαννίδη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ