ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εθνική Αργεντινής: Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο περιμένουν να πάρουν εισιτήριο για το φιλικό με τον Παναμά

Η υποδοχή στους οπαδούς της Αργεντινής
Η υποδοχή στους οπαδούς της Αργεντινής 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Πανζουρλισμός επικρατεί για την εθνική Αργεντινής και πάνω από ενάμιση εκατομμύριο άτομα έχουν μπει στην ουρά διαδικτυακής πλατφόρμας για το φιλικό με τον Παναμά στο Μονουμεντάλ.

Η Αργεντινή δίνει το πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στις 23 Μαρτίου. Η αλμπισελέστε αντιμετωπίζει τον Παναμά στο Μονουμεντάλ, το οποίο μετά την αύξηση της χωρητικότητά του, μπορεί να χωρέσει 83.000 θεατές.

Η λέξη τρέλα είναι λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της εθνικής Αργεντινής για ένα εισιτήριο. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία έδωσε την διαχείριση της διάθεσης των εισιτηρίων στην πλατφόρμα Deportick.com.

Την Πέμπτη (16/3) το απόγευμα (στην Ελλάδα) περίπου 1.500.000 οπαδοί βρίσκονταν στην διαδικτυακή ουρά για ένα εισιτήριο. Ο χρόνος αναμονής; Πάνω από 15 ώρες. Όπως καταλαβαίνει κανείς το Μονουμεντάλ φαίνεται μικρό να χωρέσει τους οπαδούς της Αργεντινής.

Εθνική Αργεντινής: Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο περιμένουν να πάρουν εισιτήριο για το φιλικό με τον Παναμά

Το απίστευτο είναι πως υπάρχουν 131.537 αιτήματα διαπιστεύσεων για τη φιλική αναμέτρηση. Με λίγα λόγια υπάρχουν περισσότεροι δημοσιογράφοι που θέλουν να βρεθούν στο ματς από τις θέσεις της έδρας της Ρίβερ Πλέιτ.

Οι τιμές των εισιτηρίων εκκινούν από τα 7.000 πεσός Αργεντινής (32 ευρώ) και φτάνουν μέχρι τα 49.000 πεσός (227 ευρώ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ