ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εθνική Αργεντινής: Με Παναμά και Κουρασάο τα δύο πρώτα παιχνίδια της μετά τον παγκόσμιο τίτλο

Εθνική Αργεντινής: Με Παναμά και Κουρασάο τα δύο πρώτα παιχνίδια της μετά τον παγκόσμιο τίτλο
@2022 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Ο Παναμάς και το Κουρασάο θα είναι οι δύο πρώτοι αντίπαλοι της εθνικής Αργεντινής μετά από την κατάκτηση του Μουντιάλ, με την αλμπισελέστε να τους αντιμετωπίζει μέσα στον Μάρτιο στο πλαίσιο διεθνών φιλικών αναμετρήσεων.

Η εθνική Αργεντινής ανέβηκε στο ποδοσφαιρικό Έβερεστ τον περασμένο Δεκέμβριο επικρατώντας της Γαλλίας στα πέναλτι στον τελικό του Μουντιάλ και ράβοντας το τρίτο αστέρι στη φανέλα της, με τον κόσμο της αλμπιστελέστε να περιμένει έκτοτε πώς και πώς τα πρώτα της παιχνίδια εντός των συνόρων για να αποθεώσει για μία ακόμα φορά τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Αυτά δεν θα αργήσουν, με τον πρόεδρο της AFA (ποδοσφαιρική ομοσπονδία Αργεντινής) Κλαούντιο Τάπια να δίνει τη σχετική είδηση λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Λιονέλ Σκαλόνι μέχρι το 2026.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Τύπο, η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια θα δώσει δύο φιλικά μέσα στον Μάρτιο εντός των συνόρων της. Το πρώτο θα είναι απέναντι στον Παναμά και θα λάβει χώρα στις 23 Μαρτίου στο "Μονουμεντάλ" του Μπουένος Άιρες ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/03) θα υποδεχτεί το Κουρασάο στο στάδιο "Μάριο Κέμπες" της Κόρδομπα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ