ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Εθνική Αγγλίας: Η FA σκέφτεται να φωτίσει την αψίδα του Γουέμπλεϊ στα χρώματα του Ισραήλ

Το Wembley
Το Wembley © 2020 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η FA βρίσκεται σε συζητήσεις για το αν θα φωτίσει την αψίδα του Γουέμπλεϊ με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ στον φιλικό αγώνα της Αγγλίας με την Αυστραλία στον απόηχο των αιματηρών συγκρούσεων με τη Χαμάς.

Η FA διαπραγματεύεται για το αν φωτιστεί η αψίδα του Γουέμπλεϊ με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ στο φιλικό της Αγγλίας με την Αυστραλία την Παρασκευή (13/10) μετά τις συγκρούσεις με τη Χαμάς.

Οι διοίκηση της Αγγλικής Ομοσπονδίας βρίσκεται στη Νιόν στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, όπου αναμένεται να επιβεβαιωθεί η συνδιοργάνωση του Euro 2028 από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η FA αναμένεται να συζητήσει την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή μετά την αιφνίδια επίθεση της παλαιστινιακής ένοπλης οργάνωσης με τους ομολόγούς της στην UEFA, αλλά ως οικοδέσποινα στο φιλικό της Παρασκευής με τα "καγκουρό" και στο ματς της Τρίτης (17/10) με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι δική της απόφαση για το τι θα κάνει τελικά.

Κάποια από τα στελέχη της FA ωστόσο, έχουν εκφράσει τις ανησυχίες του σχετικά, υποστηρίζοντας ότι με αυτή την κίνηση θα πάρουν μέρος στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ