ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Εσπίριτο Σάντο για τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από τη Νότιγχαμ: "Όλοι ανησυχούμε, αλλά η δουλειά μου είναι να προετοιμάζω την ομάδα"

Εσπίριτο Σάντο για τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από τη Νότιγχαμ: "Όλοι ανησυχούμε, αλλά η δουλειά μου είναι να προετοιμάζω την ομάδα"
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ @2023 AP IMAGES/RUI VIEIRA

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει στραμμένη την προσοχή του στην προετοιμασία της Νότιγχαμ Φόρεστ σε αγωνιστικό επίπεδο, την ώρα που η αγγλική ομάδα αντιμετωπίζει κατηγορίες για οικονομικές παραβάσεις που πιθανώς να τις στοιχήσουν βαθμούς.

Προσηλωμένος στο αγωνιστικό σκέλος και στη βελτίωση της ομάδας του είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (17/1) ματς του Fa Cup εκτός έδρας κόντρα στην Μπλάκπουλ.

"Όλοι στον σύλλογο ανησυχούμε, αλλά δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα", ανέφερε ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο ερώτησης που σχετίζεται με την πιθανή αφαίρεση βαθμών που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Premier League για οικονομικές παραβιάσεις τη σεζόν 2022/23.

Όσον αφορά στο εάν αλλάζουν τα πλάνα της διοίκησης για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας: "Όχι, όχι καθόλου. Δεν αλλάζει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας κι η ισορροπία του ρόστερ είναι σημαντική. Δεν είναι εύκολο κι ιδίως σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να "χτίσουμε" την ομάδα".

https://theathletic.com/5205422/2024/01/16/nottingham-forest-ffp-nuno/
TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ