ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έσπασε το πρώτο ρεκόρ ο Ρονάλντο

Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal against Bolton and his 33rd of the season thus beating a record for a winger formerly held by George Best during their English Premier League soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday March 19, 2008. (AP Photo/Jon Super)   **NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS. **
Ρονάλντο AP

Σε ηλικία μόλις 23 χρονών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έσπασε το ρεκόρ του Μπεστ με 33 γκολ σε μια χρονιά

"Το να σκοράρει τόσα πολλά τέρματα είναι φανταστικό. Μιλάει από μόνο του για τις ικανότητές του. Δεν υπάρχει κανείς άλλος σήμερα που να μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι εκπληκτικό. Δεν ήθελα να κάνω μεγάλο θέμα την αρχηγία. Ο Κριστιάνο περίμενε τέτοια ευθύνη. Είναι άνετος με αυτήν και είναι καλός αρχηγός", δήλωσε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

"Φαινόμενο είναι... αυτός"



Αν ο Ρονάλντο της Βραζιλίας είχε το ψευδώνυμο "φαινόμενο" τότε ο Ρονάλντο της Πορτογαλίας πρέπει να είναι... "Το φαινόμενο". Ο νυν άσος της Πρωταθλήτριας Αγγλίας, είναι ο απόλυτος ηγέτης και οδηγεί τους "μπέμπηδες" στο δρόμο της δόξας.

Ο Τζόρτ Μπεστ είναι για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που πέρασε από το Ολντ Τράφορντ και ποτέ δεν έγινε σύγκριση με κανέναν. Τον τελευταίο καιρό όμως, στο "Θέατρο των Ονείρων" αρχίζει να δημιουργείται ένας νέος... Θρύλος.

Το ρεκόρ του Βορειοϊρλανδού κρατάει από την περίοδο 67'-68', την κορυφαία σεζόν στην καριέρα του. Σε 52 ματς ο Μπεστ σημείωσε 32 γκολ και οδήγησε τους "κόκκινους διαβόλους" στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ευρώπης στην ιστορία τους, ενώ ο ίδιος ανακηρύχθηκε Κορυφαίος Παίκτης της Ευρώπης για.

Μετα από 4 δεκαετίες ο σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ φτάνοντας στα 33 γκολ σε 40 αγώνες. Βέβαια θα δημιουργήσει ένα δικό του ρεκόρ καθώς απομένουν εννέα αγώνες για το πρωτάθλημα αλλά και τουλάχιστον 2 για το Τσάμπιονς Λιγκ (που μπορεί να γίνουν 5).

Δείτε τα γκολ του Ρονάλντο με την Μπόλτον:















TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ