ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον για Εν Ζογκμπία

"Ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον για Εν Ζογκμπία

Η παρουσία των Καρεμπέ-Ισά ανοίγει την γαλλική αγορά και ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο την περίπτωση του ταχύτατου Γάλλου χαφ-εξτρέμ, Εν Ζογκμπία, της Άστον Βίλα (video).

Το γεγονός πως ανέλαβαν επίσημα πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά, αυτόματα σημαίνει πως ανοίγει και η γαλλική αγορά για τους ερυθρόλευκους.

Κάτι, βέβαια, που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, καθώς ο Ισά φέρεται να είναι και ο άνθρωπος που πρότεινε στους Πειραιώτες την περίπτωση του 24χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού, Γιοάν Μολό, της Νανσί.

Παράλληλα, όμως, οι δύο άνδρες πρότειναν στον Ολυμπιακό και την περίπτωση του 27χρονου (28/5/1986) Γάλλου χαφ-εξτρέμ (1.71 ύψος), Τσαρλς Εν Ζογκμπία, ο οποίος από το 2011 αγωνίζεται στην Άστον Βίλα (58συμ - 6γκολ).

Ο αριστεροπόδαρος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Γαλλία έχοντας καταγωγή από το Κονγκό, έχει συμβόλαιο έως το 2016. Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική καριέρα στην Premier League, έχοντας αγωνιστεί προηγουμένως (μετρώντας μπόλικες συμμετοχές) σε Νιούκαστλ (2004-2009, 118 συμ - 9 γκολ) και Γουίγκαν (83 συμ - 15 γκολ).

Η Άστον Βίλα για να τον αποκτήσει ξόδεψε το ποσό των 10.000.000 λιρών πριν δύο χρόνια. Φέτος δεν αγωνίστηκε πολύ με τους "χωριάτες", λόγω κάποιων τραυματισμών (στο γόνατο) που αντιμετώπισε και η αγγλική ομάδα είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει.

Ο Τσαρλς Εν Ζογκμπία μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, όντας ικανός ντριμπλέρ, ενώ ξεχωρίζει κυρίως για την ταχύτητα του. Ένας γρήγορος και διεμβολιστής χαφ-εξτρέμ έχοντας την μπάλα στα πόδια του που αρέσκεται στις κούρσες και πατάει την αντίπαλη περιοχή, έχοντας το γκολ στο ρεπερτόριο του. Επίσης, είναι καλός και στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Η περίπτωση του Γάλλου ποδοσφαιριστή έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ