ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ερωτηματικό η παραμονή Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ερωτηματικό η παραμονή Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ γύρω από τις δυσκολίες της παραμονής του Γιάννη Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα και την επόμενη σεζόν. Ποιες οι προϋποθέσεις και τα θέλω του 41χρονου τεχνικού για τα οποία πρέπει να βρει λύση ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης.

Αποτελεί ένα από τα πιο "hot" ονόματα στο χώρο της προπονητικής στην Ελλάδα καθώς στην πρώτη του ουσιαστικά θητεία σε πάγκο ελληνικής ομάδας κατάφερε να της εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χριστόπουλο, τον 41χρονο τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μαζί με τον Σάκη Τσιώλη και τον Γιώργο Δώνη έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Ο νεαρός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έχει το μυαλό του στην τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά την ίδια ώρα τα σενάρια γύρω από την παραμονή του η όχι και τη νέα σεζόν στον "Άγιαξ" της Ηπείρου δίνουν και παίρνουν.

Μια παραμονή η οποία για κανένα λόγο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και θα μπορούσαμε να πούμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί και ερωτηματικό.

Άλλωστε το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και δεν αποκλείεται να αποτελέσει μήλον της έριδος για αρκετούς συλλόγους.

Τι είπε την Πέμπτη

Ο ίδιος την Πέμπτη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα λέγοντας: " Το ξεκαθαρίζω και να μεταφερθεί όπως ακριβώς το λέω. Εμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα μ' έχει κερδίσει συναισθηματικά, θέλω να παραμείνω και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αλλά πάνω απ' όλα είμαι και επαγγελματίας προπονητής. Και πρέπει να βάλω τη λογική.

Περιμένω τον πρόεδρο να ετοιμαστεί για να κάνουμε μία συζήτηση, εγώ δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα, ούτε θα μιλήσω μέχρι να συζητήσω με τον πρόεδρο και από εκεί και πέρα ανάλογα τα αποτελέσματα θα δω αν έχω τη δύναμη να δώσω κι άλλα πράγματα σ' αυτήν την ομάδα ή όχι. Απλώς όσο είμαι στην ομάδα θα πρέπει να λειτουργώ ως προπονητής και να προσπαθώ να ετοιμάσω την επόμενη μέρα της ομάδας".

Το ρεπορτάζ του Sport24

Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ για την παραμονή ή μη του Γιάννη Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ο νεαρός τεχνικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει και την επόμενη σεζόν στα Ιωάννινα καθώς στα δυο χρόνια που είναι στην πόλη της Ηπείρου έχει δεθεί τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο της αλλά και τους απλούς κατοίκους που του δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους.

Για να μείνει όμως θα πρέπει να υπάρξουν τρεις-τέσσερις βασικές προϋποθέσεις που έχει θέσει και τις οποίες τις γνωρίζει ήδη ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης και ο υπόλοιπος κόσμος και προσπαθεί με βάση τα όσα λέει να τις διευθετήσει ώστε στη συνάντηση που αναμένεται να έχουν οι δυο άνδρες να έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Χριστόπουλος είναι φυσικά για το καλό του ΠΑΣ και αφορούν την ακόμα καλύτερη λειτουργία του συλλόγου εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ύπαρξη γηπέδων για προπονήσεις αλλά και τους αγώνες που τόσο ταλαιπώρησαν φέτος την ομάδα των Ιωαννίνων.

Επίσης μια από τις προϋποθέσεις θα είναι και η εξασφάλιση της αδειοδότησης καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος θέλει να δει να ανταμείβεται ο κόπος του αλλά και ο κόπος των ποδοσφαιριστών που έφτασαν την ομάδα στην έξοδο της στην Ευρώπη.

Είναι γεγονός ότι κάποια πράγματα δεν βρίσκονται αποκλειστικά στα χέρια του κ. Χριστοβασίλη, όπως για παράδειγμα η βελτίωση των Ζωσιμάδων, αλλά και πάλι ο πρόεδρος του ΠΑΣ θα μπορούσε να κινήσει τις διαδικασίες και τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να υπάρχουν και άλλα θέματα και προϋποθέσεις που αφορούν την καθημερινή συνεργασία των δυο πλευρών και τα οποία τα γνωρίζουν μόνο οι δυο τους και κανείς άλλος.

Να γνωρίζει άμεσα τι θα γίνει

Από εκεί και πέρα ο 41χρονος τεχνικός ο οποίος ακόμα δεν έχει μιλήσει με καμία άλλη ομάδα παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην ατζέντα ανθρώπων αρκετών άλλων συλλόγων δεν θα περιμένει τον ΠΑΣ μέχρι τις 30 Μαίου ή μέχρι να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ για να συζητήσει με την Γιώργο Χριστοβασίλη και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Αναμένει η συνάντηση αυτή να γίνει πολύ πιο σύντομα και ίσως και πριν την έναρξη των πλεί οφ. Να δει αν έχει υπάρξει πρόοδος σε αυτά που έχει ζητήσει και αν το πλάνο που θα του παρουσιάσει ο ισχυρός άνδρας του "Άγιαξ" είναι τέτοιο που θα τον κρατήσει εκεί και την επόμενη σεζόν.

Αν συμβούν όλα αυτά τότε θα τεθεί επί τάπητος και το οικονομικό κομμάτι το οποίο ίσως παίξει και τον μικρότερο ρόλο σε ότι αφορά την ανανέωση της πετυχημένης συνεργασίας των δυο πλευρών για τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ