ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αισιοδοξία για την αδειοδότηση

Αισιοδοξία για την αδειοδότηση
Κείτά Λίλα Ντάσιος Τζημόπουλος Πάντος INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γιορτάζει την επιτυχία ωστόσο, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί δημιουργείται προβληματισμός κατά πόσο η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

O ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση.

Μέλη της ομάδας εμφανίζονταν αισιόδοξοι μετά μάλιστα τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου Γιώργου Χρηστοβασίλη, που άφησε να εννοηθεί ότι όλα θα πάνε καλά.

Τα ίδια είπε και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Χριστόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά: " Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και ξέρω πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να αδειοδοτηθεί και να καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη, αλλά και να κάνει μεταγραφές".

Οι υποχρεώσεις προς την Εφορία έχουν καλυφθεί όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους διακανονισμούς απέναντι σε παλιούς ποδοσφαιριστές. Αν μάλιστα ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΑΜΚ τότε ο ΠΑΣ θα πάρει οριστικά την αδειοδότηση.

Στο μεταξύ, ο Τάσος Πάντος σκέφτεται την παραμονή στην ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση θα κάνει μία προσπάθεια να τον μεταπείσει ώστε να παραμείνει μία ακόμα σεζόν στην ομάδα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ